IMG_0020.JPG.jpg
DIENSTEN

Elke woning sneller verkocht

of verhuurd tegen een hogere prijs!

 

Wij richten lege woningen volledig in voor de verkoop binnen één dag! 

Ook voor de verhuur is er van alles mogelijk. Met een vooraf aangegeven budget richten wij een huurwoning volledig turn-key in binnen 1 dag.

Bekijk hieronder alle mogelijkheden!

 
17849511437271599.jpg

Verkoopstyling

Wij richten ons op verkoopstyling van koopwoningen, inclusief meubelverhuur. Omdat wij al onze meubels en accessoires in eigen beheer hebben, schakelen wij snel. Een complete styling van een woning doen wij binnen één dag. Door ons ruime aanbod aan meubilair en accessoires ziet ieder huis er uniek gestyled uit. Wij houden hierbij altijd rekening met de potentiële doelgroep en de uitstraling van het huis. Veel mensen vinden het lastig om zich een gezellige sfeer in te beelden bij het zien van een leeg huis. Een mooi gestylde woning kan daarom een waardestijging opleveren die op kan lopen tot wel 10%! 

Bekijk ons portfolio >
VOORDELEN VAN ONZE VERKOOPSTYLING
 
IMG-1599 (1).JPG
Verhuurstyling

Wij zorgen ervoor dat huur-, recreatie- en modelwoningen volledig ingericht worden opgeleverd. Opdrachtgever bepaalt het budget voor het permanente meubilair en wij kopen de meubels in en stylen de woning -desgewent- tot en met de kleinste details. De nieuwe bewoners komen zo altijd in een mooi gestyled huis binnen en jij kunt je huurprijs verhogen. Wij zorgen ervoor dat elke woning binnen een week verhuurd kan worden. 
 

!

VOORDELEN VAN VERHUURSTYLING
 
Styling vergaderruimte
Kantoren

Heb je een vergaderruimte waar je niks mee doet of kan je kantoor wel en make-over gebruiken? Wij richten ook kantoorruimtes volledig in, zodat jouw bedrijfsruimte weer een visitekaartje is voor je bedrijf.

VOORDELEN KANTOORINRICHTING
 
17846854184270034.jpg
Koop een volledige inboedel

Al het meubilair dat wij gebruiken bij onze verkoopstylingen bieden wij te koop aan. Hebben de nieuwe kopers dus geen zin, tijd of de kennis om hun huis in te richten? 
Dan kunnen ze de volledige inboedel overkopen! Geen levertijden, professioneel gestyled en volledig ingericht binnenkomen in je nieuwe huis! Handig toch?

VOORDELEN VAN ONZE INBOEDELVERKOOP