IMG_0020.JPG.jpg
DIENSTEN

Elke woning sneller verkocht

tegen een hogere prijs!

 

Wij richten lege woningen volledig in voor de verkoop binnen één dag! Staat er al meubilair heeft de woning opfrisbeurt nodig? Dan hebben wij een accessoirestyling.

Ook voor de verhuur is er van alles mogelijk. Met een vooraf aangegeven budget richten wij een huurwoning volledig turn-key in binnen 1 dag.

Bekijk hieronder alle mogelijkheden!

 
17849511437271599.jpg

Verkoopstyling

Wij richten ons op verkoopstyling van koopwoningen, inclusief meubelverhuur. Omdat wij al onze meubels en accessoires in eigen beheer hebben, schakelen wij snel. Een complete styling van een woning doen wij binnen één dag. Door ons ruime aanbod aan meubilair en accessoires ziet ieder huis er uniek gestyled uit. Wij houden hierbij altijd rekening met de potentiële doelgroep en de uitstraling van het huis. Veel mensen vinden het lastig om zich een gezellige sfeer in te beelden bij het zien van een leeg huis. Een mooi gestylde woning kan daarom een waardestijging opleveren die op kan lopen tot wel 10%! 

Meest recente projecten
VOORDELEN VAN ONZE VERKOOPSTYLING
 
IMG-1599 (1).JPG
huur-,recreatie-
en particuliere woningen

Wij zorgen ervoor dat huur-, recreatie- en particuliere woningen volledig ingericht worden opgeleverd. Wij zorgen voor permanent meubilair en stylen de woning -desgewent- af tot en met de kleinste details zoals het servies, de handdoeken en de kaarsjes. Hierdoor komen de nieuwe bewoners altijd in een heerlijk nieuw gestyled huis binnen! En dat binnen 7 dagen!

!

Meest recente
projecten
VOORDELEN VAN ONZE INRICHTINGSPROJECTEN
 
Styling vergaderruimte
Kantoren

Heb je een vergaderruimte waar je niks mee doet of kan je kantoor wel en make-over gebruiken? Wij richten ook kantoorruimtes volledig in, zodat jouw bedrijfsruimte weer een visitekaartje is voor je bedrijf.

Meest recente
projecten
VOORDELEN VAN ONZE KANTOORINRICHTING
 
17846854184270034.jpg
Koop een volledige inboedel

Al het meubilair dat wij gebruiken bij onze verkoopstylingen bieden wij te koop aan! Op deze manier blijft onze voorraad uniek én up - to - date. Als het meubilair en de accessoires niet gekocht worden door de nieuwe kopers, gaat het naar onze online showrooms!  Heb jij dus geen zin, tijd of de kennis om je huis in te richten? 
Koop dan een volledige inboedel! Geen levertijden, professioneel gestyled en binnen 1 dag je huis ingericht! Handig toch?

De meubels en accessoires van onze  laatste 
projecten te koop!
VOORDELEN VAN ONZE INBOEDELVERKOOP

CONTACT 

+31644748588 /+31681868264

 

info@kalterkalter.com

Paasheuvelweg 6, 1105 BH, Amsterdam

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

©2018 by Boost that Business