Diensten
DIENSTEN

Je woning sneller

verkocht of verhuurd

voor de hoogste prijs!

 

Wij richten lege woningen volledig in voor de verkoop binnen één dag! 

Ook voor de verhuur is er van alles mogelijk. Met een vooraf aangegeven budget richten wij een huurwoning volledig turn-key in. Woon je in het buitenland en kun je daar de juiste inrichting niet vinden? Wij richten ook (vakantie) woningen in in het buitenland!

Bekijk hieronder alle mogelijkheden!

 
Spiegelgracht

Verkoopstyling

Wij richten ons op verkoopstyling van koopwoningen, inclusief meubelverhuur. Omdat wij al onze meubels en accessoires in eigen beheer hebben, is een verkoopstyling al dezelfde week in te plannen. Een complete styling van een woning doen wij binnen één dag. Door ons ruime aanbod meubilair en accessoires ziet ieder huis er uniek gestyled uit. Wij houden hierbij altijd rekening met de potentiële doelgroep en de uitstraling van het huis. Een mooi gestylde woning wordt sneller verkocht en kan een waardestijging opleveren die op kan lopen tot wel 10% ! Wil jij de beste prijs voor je huis ontvangen of staat je huis al een tijdje te koop zonder resultaat? Vraag dan gratis een offerte aan!

 
Rapenburgerplein 9-32.jpg

Verhuurstyling

Wij zorgen ervoor dat huurwoningen volledig ingericht worden opgeleverd. Jij bepaalt het budget voor het permanente meubilair, wij kopen de meubels en accessoires in en stylen de woning tot en met de kleinste details. Voor kortere maar soms ook lange huurperiodes willen mensen geen meubels kopen. Bijvoorbeeld expats die een paar jaar in Nederland wonen. Door de woning volledig ingericht aan te bieden, verhuurt je huis sneller én voor een hogere prijs!

!

 
IMG_0434.jpg

Buitenland styling

Kalter & Kalter gaat ook de grens over! Heb jij een (vakantie) woning in het buitenland en mis je de leuke interieurwinkels die wij in Nederland hebben om de woning aantrekkelijk te maken? Jij bepaalt het inrichtingsbudget en wij kopen de meubels in, regelen het transport en stylen de woning tot in de kleinste details!

Voor jou meer woongenot of voor de verhuurwoning een hogere huurprijs ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!