VERKOOPSTYLING

Verhoog je verkoopprijs eenvoudig 

met een mooi gestyled huis

Veel mensen beweren dat  ze wel door het interieur van een woning heen kunnen kijken. Maar is dat ook echt zo? Onderzoekt wijst uit dat een mooi gestylde woning tot 8% in waarde stijgt! Dat is bijna 10% meer opbrengst voor je woning! 

 

Kalter & Kalter bepaalt de optimale indeling voor jouw meubels en accessoires. Wij komen langs met onze accessoires en meubels om de woning optimaal te stylen. Desgewenst hebben wij in regio Amsterdam ook een professionele fotograaf om je woning te fotograferen.

Op deze manier is je woning binnen no-time Fundaklaar!

Weet je niet goed hoe je jouw woning verkoopklaar moet maken of heb je er simpelweg geen tijd voor? Wij helpen je graag!  

 

Snel, uniek en efficiënt. 

 
VERKOOPSTYLING
 
 
 
Ideale meubelmix

Voordat je naar ons kantoor komt maak je thuis een moodboard waarin jouw stijl duidelijk naar voren komt (kleuren, meubels die jij mooi vindt, wel of geen planten etc.) dit mag op de dag zelf meegenomen worden maar ook digitaal aangeleverd worden voorafgaand aan het gesprek.Zijn de stijlen van jou en jouw partner verschillend? Dan maken wij er een mooie mix van! 

We bespreken het gemaakte moodboard en je stijl, de kleur en eventuele inrichtingsproblemen, het licht, het budget, de verhinder data, jullie persoonlijke wensen en natuurlijk al jullie andere vragen!

 

Hoe lang duurt het?
het intakegesprek vindt plaats op het kantoor van Kalter & Kalter. De kennismaking zal samen ongeveer 1,5 à 2 uur in beslag nemen en alle genoemde facetten zullen we bespreken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alles uit handen te geven. In dat geval kunnen we het intakegesprek ook over de telefoon voeren of via facetime/videobellen.

Kwaliteit & creativiteit
 
MEEST
RECENTE
VERKOOP
STYLING

CONTACT 

+31644748588 /+31681868264

 

info@kalterkalter.com

Rhoneweg 20, 1043 AH, Amsterdam

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

©2018 by Boost that Business