INRICHTEN KANTOOR

Een mooi ingericht kantoor: hét visitekaartje voor je bedrijf

Een gezellige en stijlvolle werkplek is bijna net zo belangrijk als een mooi gestyled huis. Immers: we besteden doorgaans bijna net zo veel tijd op on werkplek als thuis. Daarnaast zijn een mooi gestylde werkplek, vergaderruimte en ontmoetingsruimte natuurlijk een warm welkom voor uw klanten.

Kalter & Kalter is recentelijk begonnen met het inrichten van vergaderruimtes. Hierbij wordt een vrijstaande ruimte omgebouwd tot volledige uitgeruste vergaderruimte. Hierbij wordt ook gedacht aan koelkastjes, koffiezetapparaten, beeldschermen, flip-overs etc. Op deze manier is de ruimte niet alleen voor intern gebruik, maar kan deze ook aan externe partijen worden verhuurd.

 

Met een netwerk om de vergaderruimte aan externe partijen te verhuren kunnen wij ook helpen. Helemaal in onzekere tjjden vergt ondernemen een creatieve aanpak. En die hebben we!

Ieder ontwerp wordt op maat gemaakt. Wij denken hierbij graag mee aan een uniek concept per ruimte. Kalter & Kalter zorgt met het inrichten van prachtige vergader -en kantoorruimtes voor het perfecte visitekaartje van uw bedrijf!

Meest recente inrichting van

vergaderruimte en kantoor in Diemen

 

CONTACT 

+31644748588 /+31681868264

 

info@kalterkalter.com

Rhoneweg 20, 1043 AH, Amsterdam

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

©2018 by Boost that Business