INRICHTEN WONING

Een volledig ingerichte woning binnen 7 dagen!

Complete ontzorging, dat staat binnen het woonklaar maken van je huis centraal! Wij maken op basis van jullie moodboard een ontwerp voor een interieur op maat. Daarnaast kunnen wij alle benodigde vakmensen regelen en offertes aanvragen. Ook bestellen wij de voorgestelde meubels en accessoires uit het plan, inclusief een duidelijke leveringsplanning zodat je weet wanneer wat geleverd wordt. Wij zijn dus niet alleen stylisten, maar ook projectleiders die alles van a tot z regelen. Zodra alle artikelen thuis geleverd zijn en in elkaar zijn gezet, zullen wij de woning stylen en de finishing touch geven die het verdient. Desgewenst tot in de kleinste details; van de theelepeltjes tot aan de handdoeken. Op deze manier wordt het huis volledig ingericht opgeleverd. Dit kan al binnen 7 dagen. Ideaal als je zelf weinig tijd hebt en/of een extra huis hebt dat je volledig ingericht wil verhuren aan bijvoorbeeld expats. Hieronder een stappenplan om alles duidelijk in beeld te brengen.

 
STAP VOOR STAP
 
 • Intake

 • Stijl/moodboard bespreken

 • Kleur en inrichtingsproblemen bespreken

 • Lichtinval en soort licht bespreken

 • Budget bespreken

 • 1,5-2 uur

           

Het intakesgesprek

Voordat je naar ons kantoor komt maak je thuis een moodboard waarin jouw stijl duidelijk naar voren komt (kleuren, meubels die jij mooi vindt, wel of geen planten etc.) dit mag op de dag zelf meegenomen worden maar ook digitaal aangeleverd worden voorafgaand aan het gesprek.Zijn de stijlen van jou en jouw partner verschillend? Dan maken wij er een mooie mix van! 

We bespreken het gemaakte moodboard en je stijl, de kleur en eventuele inrichtingsproblemen, het licht, het budget, de verhinder data, jullie persoonlijke wensen en natuurlijk al jullie andere vragen!

 

Hoe lang duurt het?
het intakegesprek vindt plaats op het kantoor van Kalter & Kalter. De kennismaking zal samen ongeveer 1,5 à 2 uur in beslag nemen en alle genoemde facetten zullen we bespreken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alles uit handen te geven. In dat geval kunnen we het intakegesprek ook over de telefoon voeren of via facetime/videobellen.

'Een frisse wind door
 m'n interieur, prachtig!
- Annemarie Schouten, Hengelo
 
STAP 2
 • Huisbezoek

 • Opmeten van in te richten ruimtes

 • Bekijken lichtinval

 • Praktische oplossingen

 • Een moodboard op maat via e-mail binnen 48 uur.

 • 2 dagen

'De vakkundigheid van Kalter & Kalter gaf mij tijdens het hele traject een vertrouwd gevoel. Fijne en snelle communicatie'
- Floor Versteegh, Arnhem
Een moodboard op maat binnen 48 uur

Tijdens het intakegesprek hebben we jouw stijl, beoogde sfeer en wensen besproken. Om een goed beeld te krijgen van de woning, de indeling van de meubels en het bepalen van de kleur komen we bij jou thuis langs om de ruimte op te meten en de lichtinval te bekijken. Tevens bekijken we de huidige staat van de in te richten ruimte en  bedenken we desgewenst praktische oplossingen voor een bestaand woonprobleem. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw unieke stijl, bijpassende kleuren en praktische oplossingen. Het resultaat van deze bevindingen in combinatie met jullie wensen ontvang je binnen 48 uur in vorm van een stijl/moodboard via e-mail.

 

Hoe lang duurt het?

Het huisbezoek neemt ongeveer 30 min tot1 uur in beslag. Het moodboard op maat ontvang je binnen 48 uur.

STAP 3
 • Goedgekeurd moodboard

 • Algehele planning met daarin;

  • Tijdsplanning te leveren producten

  • Tijden komst vakmensen

 • 2 dagen

             

'Mijn woning in Amsterdam werd binnen een week volledig ingericht voor verhuur aan expats... en wat ziet het er leuk uit!'  - Jos Schulte, Malden
Een duidelijke tijdsplanning 

Na goedkeuring van dit moodboard regelen wij de benodigde vakmensen en kopen wij meubels en accessoires. Jij ontvangt een tijdsplanning van de afgesproken inrichtingsperiode.

 

Deze planning bevat ook een duidelijke leveringsplanning van de producten die wij niet zelf kunnen vervoeren en dus aan huis bezorgd worden. Daarnaast ontvangen jullie de tijden waarop de vakmensen langskomen. Zo weten jullie precies waar jullie gedurende het hele traject aan toe zijn.

Hoe lang duurt het?

Het maken van de planning neemt ongeveer 2 dagen in beslag.

 
 • Kopen meubels en accessoires

 • Ontwerpen en bouwen van nieuwe praktische oplossingen

 • Schilderen

 • Afstylen van de woning. Op dag van stylen ben je pas aan het einde van de dag welkom voor het verrassingseffect.

 • 3-10 dagen

           

'Aanpakkers en fijne communicatie'
- Tijmen van de Wolfshaar, Diemen
 • Bellen/videobellen om te kijken of jullie helemaal gesetteld zijn

 • Virtueel proosten op de nieuwe woning

 • 15 min -1 uur

          

'Alles uit handen geven en het komt helemaal goed!''
- Reinout van de Wolfshaar, Diemen
Nazorg 

Een paar dagen na oplevering nemen we contact met je op en kijken we of je helemaal gesetteld bent in je nieuwe huis. Desgewenst kunnen we ook videobellen en virtueel proosten op de nieuwe woning!​

 

Hoe lang duurt het?

De nabespreking duurt doorgaans 15 min tot1 uur, maar is natuurlijk afhankelijk van wat er allemaal besproken wordt!

De dagen hierna bestaan voor ons uit het inkopen van de meubels en accessoires die niet online besteld kunnen worden, het ontwerpen en bouwen van nieuwe praktische oplossingen, schilderen etc. In samenwerking met vakmannen en allemaal volgens de afgesproken wensen uit stap 1.

 

Zodra alle artikelen thuis geleverd zijn en in elkaar zijn gezet, zullen wij uw woning stylen en de finishing touch geven die het verdient. Desgewenst tot in de kleinste details; van de theelepeltjes tot aan de handdoeken. Door deze werkwijze is Kalter & Kalter ook uitermate geschikt om in te huren voor de inrichting van complete expatwoningen. 

Wij zorgen altijd voor scherpe inkoopprijzen.

Prijs-kwaliteitsverhouding is hierbij voor ons erg belangrijk.

 

Hoe lang duurt het?

Deze periode neemt het meeste tijd in beslag en duurt gemiddeld tussen de 4 en 10 dagen, afhankelijk van jouw wensen. 

Een compleet ingerichte woning
 
 
 
WAAR HELPEN WIJ BIJ? 
 
STIJL BEPALEN

Een interieur heeft alles met gevoel te maken. Daarom is het belangrijk om kennis te maken en te bespreken wat voor gevoel je in je ruimte wilt halen. Door middel van een moodboard en ideeën van een ideale inrichting kunnen wij vaststellen welke stijl bij je past.

KNOPEN
DOORHAKKEN

Wil je nieuwe interieuritems shoppen maar vind je het lastig om te combineren of om knopen door te hakken? Op basis van jouw moodboard en -praktische- wensen zoeken wij een volledig interieur op maat uit

ACCESSOIRES

Accessoires zijn onmisbaar in een woonhuis. Deze kunnen strak en modern zijn, hip of gewoon gezellig. Wij zoeken op basis van de door jouw doorgegeven stijl passende accessoires uit. Heb je geen idee wat je stijl is? Geen probleem! Daar komen we vanzelf achter bij het bespreken van het moodboard (stap 1).

 
 
PASSENDE VERLICHTING

Licht in een woning is erg belangrijk. Het juiste licht zorgt ervoor dat een woning gezellig is en dat de juiste vertrekken en aandachtspunten belicht worden. Wij zorgen ervoor dat de vertrekken voorzien worden van passende verlichting. In stap 1 gaan we samen per vertrek af wat het doel van elke ruimte is. Is het vertrek puur praktisch zoals een bijkeuken? Of juist gezellig zoals de woonkamer? Op basis van het doel per vertrek in combinatie met jouw stijl en wensen zoeken wij vervolgens de ideale verlichting uit. Als dat betekent dat er bijvoorbeeld dimmers geplaatst moeten worden, voegen we deze taak toe aan de klussenlijst van de  desbetreffende vakman.

HET PROJECT
LEIDEN

Naast het interieuradvies, het kopen van de meubels en accessoires, het bepalen van de kleuren en de juiste verlichting zijn wij ook projectleiders. Wij zorgen ervoor dat jij een planning ontvangt zodat duidelijk is welke producten wanneer geleverd worden, welke vakmensen wanneer langskomen, welke fase wanneer wordt uitgevoerd enzovoorts.

 
KLEUR-ADVIES

Op basis van persoonlijke smaak en de lichtinval in je woning bekijken we samen in stap 1 het kleurgebruik. We gaan aan de slag met kleurenwaaiers en kleurstalen. Hiermee krijg je precies de juiste indruk van het effect van kleur in je huis.

Een -op het oog- gewaagde kleur kan juist  erg goed passen bij een bepaalde stijl en het gewenste effect opleveren.

PRAKTISCHE INDELING

Bij interieur styling gaat het niet alleen om een nieuwe inrichting of het kopen van nieuwe meubels en accessoires. Door het huis een andere indeling te geven of door bepaalde meubels uit te zoeken pakken we altijd een bestaand probleem aan. Zoals bij voorbeeld een praktische kast om orde in de chaos te scheppen of een bankje over de verwarming om extra zitplaatsen te creëren. Dit bespreken we ook in bovengenoemde stap 1.

 
SCHERPE INKOOPPRIJZEN

Wij zoeken op basis van jouw doorgegeven stijl en voorkeuren meubels uit. Wij hebben veel voordelige inkoopadressen zodat we de mogelijkheid hebben om producten in te kopen tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ook creeëren we -in overleg met jou- bepaalde items zelf of kopen we vintage -of tweedehands spullen in.  Zo ben jij verzekerd een goede prijs.

Duidelijk, snel, efficiënt

 
MEEST 
RECENTE
WOONSTYLING

CONTACT 

+31644748588 /+31681868264

 

info@kalterkalter.com

Rhoneweg 20, 1043 AH, Amsterdam

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon

©2018 by Boost that Business