top of page
17910034651655073.jpg

Wat leuk dat je contact met ons opneemt!

DeniseLeuveldFotografie-20.jpg
DeniseLeuveldFotografie-15.jpg

Offerte ontvangen

binnen 1 uur


 

E-mail: info@kalterkalter.com

Telefoon: 020 820 33 80

Bezoekadres: Rhoneweg, Amsterdam

Openingstijden: ma-vr: 9.00-18.00 

contact offerte
Villa The Jo-74.jpg
GRATIS OFFERTE
AANVRAGEN

Middels onderstaand formulier kun je een offerte aanvragen. Je offerte extra snel ontvangen? Mail dan meteen je plattegrond en foto's!
Wij reageren altijd binnen 24 uur.
Heb je andere vragen? Bel ons vooral!

Extra snel een offerte ontvangen?
Verstuur dan meteen je foto's en plattegrond naar info@kalterkalter.com

Gelukt! Bedankt voor je bericht!

TERUGBELLEN
TERUGBELVERZOEK
 

Middels onderstaand formulier
kun je je telefoonnummer achterlaten.
Wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Gelukt! Bedankt voor je bericht!

Rapenburgerplein 9-39.jpg
Call inplanen
 • Plan je online gesprek in


  1 uur

  250 euro
 • Plan je verkoopstyling eenvoudig online in


  4 uur

  Bij akkoord offerte

Plan eenvoudig je online gesprek in en ontvang
het schriftelijk adviesrapport binnen 2 dagen.

Vraag je gewenste stylingdatum aan. Binnen 24 uur ontvang je via e-mail een bevestiging.

inplannen
 • Wat is de meerwaarde van verkoopstyling?
  Een woning kopen heeft alles met gevoel te maken. Een mooi interieur wekt een huiselijk gevoel bij mensen op. Door middel van een neutrale en moderne inrichting – in combinatie met een optimale indeling – zorgen wij dat het huis de juiste sfeer uitademt. Hierdoor wordt de beoogde doelgroep aangesproken en kan het maximale rendement uit de woning worden gehaald. Wij geloven dat een mooi aangekleed huis tot 10% meer op kan brengen. Een kleine investering zorgt dus voor veel meerwaarde!
 • Waarom zou ik investeren in een huis dat ik toch ga verkopen?
  Ervaring leert dat een deze investering zorgt voor meer bezichtigingen en dus een snellere verkoop met vaak een hogere opbrengst.
 • Ik heb mijn huis al heel sfeervol ingericht. Heeft het dan zin om een verkoopstylist in te huren?
  Een sfeervol interieur is vaak naar de smaak van de bewoners en over smaak valt niet te twisten. Door de woning zo neutraal en ruimtelijk mogelijk in te richten/aan te passen zorgen we ervoor dat dit in een zo groot mogelijke groep aanspreekt. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij precies weten wat het beste werkt in welke woning.
 • Wanneer schakel ik jullie in?
  Een verkoopstylist schakel je in op het moment dat je besloten hebt jouw huis te verkopen. Wij kunnen jouw huis aantrekkelijk presenteren voor dat de foto's gemaakt worden en er bezichtigingen plaats vinden. Maar ook als uw huis al langer te koop staat, kan het inschakelen van Kalter & Kalter een groot verschil maken. Beter investeren en een hogere opbrengst dan de prijs verlagen!
 • Gebruiken jullie echte meubels?
  Ja! Wij hebben een loods vol meubilair en accessoires voor circa 70 interieurs. Een sfeervolle woningpresentatie is belangrijk voor een goede verkoop van een woning. Kartonnen meubels zijn minder sfeervol dan een inrichting waarbij echte meubels gebruikt worden. Het enige waarvoor we een andere oplossing gebruiken zijn de bedden. Niet van echt te onderscheiden maar je kunt er niet in slapen. Hoe we dit doen? Dat is beroepsgeheim ;)
 • Kunnen jullie snel schakelen?
  Op korte termijn is er veel mogelijk. Omdat we over ca. 70 interieurs beschikken kunnen we snel schakelen en uw woning op korte termijn inrichten.
 • Wat is jullie werkgebied?
  Wij werken in principe door heel Nederland. Afhankelijk van de reisduur zal het soms wat langer duren om iets in te plannen en de transportkosten liggen uiteraard wat hoger als we verder weg moeten.
 • Werken jullie ook buiten Nederland.
  Op aanvraag is dit zeker mogelijk. Afhankelijk van de opdracht kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.
 • Doen jullie ook andere klussen zoals schilderen?
  Nee dit laten we graag aan de professionals over. We kunnen uiteraard wel adviseren over kleurgebruik.
 • Moet ik borg betalen voor de meubelhuur?
  Woon je zelf nog in de woning? Dan vragen wij een borg. De hoogte van de borg is afhankelijk van de gehuurde items. Indien er bij het ophalen schade is aan de meubels, kan dit worden verhaald op de borg. Stond het huis leeg en woont u er zelf niet meer dan vragen wij geen borg.
 • Kunnen mijn eigen meubels blijven staan?
  Je hebt al meubels en ook geen plek om ze op te slaan. Dat kan. Samen met jou kijken we of we jouw meubels (en welke) kunnen gebruiken en er een mooi geheel van kunnen maken. Bedden kunnen altijd blijven staan!
 • Kunnen we zelf meubels uitkiezen?
  Dat gaat helaas niet! Wij doen altijd ons uiterste best om naar volle tevredenheid van de opdrachtgever het maximale verkoopresultaat uit een woning te halen. Dit betekent dat we meubels en accessoires gebruiken die een grote doelgroep aanspreken. We hebben een lichte stijl met een moderne touch. We zijn echter wel afhankelijk van onze voorraad. Om die reden is het moeilijk om op voorhand aan te geven welke meubels we zullen gebruiken voor de styling van de woning. Wel kan er een voorkeur worden aangeven voor een bepaalde stijl door op onze projectenpagina te kijken: www.kalterkalter.com/projecten
 • Wat zijn veelgestelde vragen?
  Veelgestelde vragen kunnen gebruikt worden om snel algemene vragen te beantwoorden over je bedrijf, zoals 'Naar waar kunnen producten verzonden worden?', 'Wat zijn de openingstijden?', of 'Hoe kan ik een dienst boeken?'. Met veelgestelde vragen kunnen mensen op een eenvoudige manier op je site navigeren en de SEO van je site verbeteren.
bottom of page