top of page
Rapenburgerplein 9-32.jpg

Before

& After

Bekijk onze

Make-overs!

Flare Department
IMG_2915.png
IMG_0864_jpg.jpg
Verkoopstyling - hele woning
Hele woning

De meeste woningen de we inrichten zijn volledige stylingen. Dat wil zeggen, een lege woning die wij volledig inrichten voor de verkoop. Hierbij nemen we alle vertrekken mee, inclusief keuken, wc en badkamer zodat de woning er sfeervol en huiselijk uitziet. Het voordeel van een volledige styling is dat alle vertrekken op elkaar zijn afgestemd, de meubels de juiste grootte hebben en er exact de sfeer kan worden neergezet die de beoogde doelgroep aanspreekt. Meer info >
 

Klik naar rechts voor na beelden

Klik naar rechts voor na beelden

Klik naar rechts voor na beelden

Modelwoning

We hebben veel mooie modelwoningen in mogen richten. Daarnaast hebben we expositieruimtes en beursstands ingericht. Woningen zonder keuken hebben we voorzien van een geïmproviseerde keukens zoals te zien is bij 'het geboortecentrum' in het voorbeeld hieronder. Ook van een niets voorzienend atelier hebben we een prachtige studio gemaakt. Wij houden van creatieve uitdagingen. Heeft u zo'n project? Schroom dan niet om ons te benaderen!

Klik naar rechts voor na beelden

Holidays

Wij richten ook woningen in het buitenland in! Mocht je nadenken over een investering in de regio Malaga kunnen wij alles op ons nemen. Van inrichting tot verhuur, schoonmaak/check-ins en promotie! Klik hier voor meer informatie. Hieronder een greep uit onze buitenlandse stylingen.


 

Klik naar rechts voor na beelden

Deelstyling

Steeds vaker komt het voor dat mensen nog in een woning wonen tijdens de verkoop. Niet alle meubels kunnen worden opgeslagen en daarom kunnen bijvoorbeeld eettafel, bedden en bank beter blijven staan. Wij bieden de optie om woningen compleet te maken door ze deels aan te vullen met onze eigen meubels en accessoires zodat de woning wel de look & feel krijgt waar potentiële kopers naar op zoek zijn.

Klik naar rechts voor na beelden

Accessoirestyling

Bij een accessoire styling voegen we accessoires toe aan een interieur om het geheel meer sfeer te geven.

Ook maken we een opruimplan en tips voor het klaarmaken van de woning voor tijdens de bezichtigingen.
 

Klik naar rechts voor na beelden

bottom of page