top of page
Kalter & Kalter

Een enorme passie voor styling maakt van dit werk een hobby

Door pure passie voor het vak
creëren we het perfecte 'thuis' gevoel

 


Kalter en Kalter is opgericht in 2018 door zussen Merel en Marinthe Olde Kalter en richt zich sinds 2020 volledig op verkoopstyling en verhuurstyling. Op de vraag hoe het zo snel heeft kunnen groeien is het antwoord van de zussen: 'door pure passie voor het vak creëren we het perfecte 'thuis' gevoel dat potentiële kopers nodig hebben als ze een woning bezichtigen'. 'Hierdoor ontstaan geweldige verkoopresultaten!' Dit goede gevoel bleef ook voor RTL en Funda.nl niet onopgemerkt. Meerdere malen was Kalter & Kalter te zien op TV, documentaires en interviews voor bijvoorbeeld Funda.nl.

Sinds 2020 zijn er meer dan 600 woningen ingericht. Met 70 inboedels die worden opgeslagen in een grote loods in Amsterdam zijn er meubels in alle soorten en maten om iedere woning te voorzien van een passend interieur, volledig afgestemd op het soort woning en de doelgroep. Beide zussen wonen in Amsterdam en hebben een voorliefde voor Malaga, Spanje. Daarom richten ze sinds 2022 ook woningen in in regio Malaga.

Met Kalter & Kalter Holidays, een verhuurplatform voor inrichtingen en verhuur van woningen in Málaga, is het Kalter & Kalter imperium compleet.

 

Samen met een professioneel team stylisten verzorgen ze met heel veel liefde en aandacht wekelijks tussen de 5 en 10 stylingen door heel Nederland. 

FLEXIBEL | OPLOSSINGSGERICHT | DESKUNDIG | SNEL | ENTHOUSIAST


Bekijk het filmpje dat we opnamen voor RTLZ. Hierin vertellen we over onze werkwijze en waarom verkoopstyling een toegevoegde waarde is voor iedere woning die de verkoop in gaat!

Meest recente projecten
KALTER & KALTER
IN DE MEDIA
nh radio.jpg
havens--doe-maar-duurzaam-rtl-z.jpg
rtl 4 logo.jpg
lekker leven.jpg
kvk.jpg
kvk2.jpg
RTL4-life-is-beautiful.jpg
download.png
FULL  (54).jpg

NEW!

Kalter & Kalter Villas! 

Vakantie
& werk

bottom of page