top of page

Door pure passie voor het vak
creëren we het perfecte 'thuis' gevoel

 


Kalter en Kalter is opgericht in 2018 door zussen Merel en Marinthe Olde Kalter en richt zich sinds 2020 volledig op verkoopstyling en verhuurstyling. Op de vraag hoe het zo snel heeft kunnen groeien is het antwoord van de zussen: 'door pure passie voor het vak creëren we het perfecte 'thuis' gevoel dat potentiële kopers nodig hebben als ze een woning bezichtigen'. 'Hierdoor ontstaan geweldige verkoopresultaten!' Dit goede gevoel bleef ook voor RTL en Funda.nl niet onopgemerkt. Meerdere malen was Kalter & Kalter te zien op TV, documentaires en interviews voor bijvoorbeeld Funda.nl.

Sinds 2020 zijn er meer dan 750 woningen ingericht. Met 70 inboedels die worden opgeslagen in een grote loods in Amsterdam zijn er meubels in alle soorten en maten om iedere woning te voorzien van een passend interieur, volledig afgestemd op het soort woning en de doelgroep. Beide zussen wonen in Amsterdam en hebben een voorliefde voor Malaga, Spanje. Daarom richten ze sinds 2022 ook woningen in in regio Malaga.

Met Kalter & Kalter Holidays, een verhuurplatform voor inrichtingen en verhuur van woningen in Málaga, is het Kalter & Kalter imperium compleet.

 

Samen met een professioneel team stylisten verzorgen ze met heel veel liefde en aandacht wekelijks tussen de 5 en 10 stylingen door heel Nederland. 

FLEXIBEL | OPLOSSINGSGERICHT | DESKUNDIG | SNEL | ENTHOUSIAST


Bekijk het filmpje dat we opnamen voor RTLZ. Hierin vertellen we over onze werkwijze en waarom verkoopstyling een toegevoegde waarde is voor iedere woning die de verkoop in gaat!

Meest recente projecten
nh radio.jpg
havens--doe-maar-duurzaam-rtl-z.jpg
rtl 4 logo.jpg
lekker leven.jpg
kvk.jpg
kvk2.jpg
RTL4-life-is-beautiful.jpg
download.png
KALTER & KALTER
IN DE MEDIA

Een hele goede service van K&K. Ze hebben na een paar dagen van onze eerste contact ons huis mooi ingericht. De dames zijn snel en hebben creatieve oplossingen voor ons appartement.
Binnen een maand is ons huis verkocht. Er is ook geen enkele gedoe om de spullen op te halen, ze zijn klaar binnen 30 minuten.

Heel erg blij met de service en kunde van Kalter&Kalter. Er wordt met je meegedacht en ons huis is ontzettend mooi ingericht. Absolute aanrader om in te schakelen voor de verkoop van je huis. Los van de goede en professionele service zijn Merel en Marinthe ook hele leuke mensen.

Zeer goede ervaringen met de styling van Kalter & Kalter, erg creatief en altijd op tijd. Zelfs met snelle deadlines weten ze altijd een fantastische look & feel neer te zetten! Daarnaast zijn ze altijd goed bereikbaar, hebben ze een snelle respons tijd en een leuke, persoonlijke benadering. Echt een aanrader!

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Kalter & Kalter. Ons huis is snel verkocht en het heeft zeker enorm geholpen dat het er dankzij de styling van K&K veel beter uit zag. De dames zijn zeer behulpzaam, flexibel en professioneel. Echt een aanrader!

Geweldig stylingbureau. Werken zeer netjes en hun interieurs ontvangen veel complimenten tijdens verkooptrajecten.
Communicatie verloopt vlot en goede prijs kwaliteit verhouding.
Zeker een aanrader voor elke verkoper of makelaar!

Super tevreden met de styling en inrichting van de woning. Zeer smaakvol gedaan, prettig contact en afspraak is afspraak. Heel blij mee, met Kalter & Kalter en het eindresultaat 🤩

FULL  (54).jpg

NEW!

Kalter & Kalter Villas! 

Vakantie
& werk

bottom of page